Makinë pagese
Makina ofron një numër të madh përfitimesh për përdoruesit dhe anëtarët e qendrave sportive. Përfitimet janë si më poshtë:

- pagesa e tarifës së anëtarësimit
- pagesa e parave për përdorimin e takimit
- rezervimi i takimit
- kontrollimi i gjendjes së llogarisë së përdoruesit
- orari i pandërprerë i punës
- transferim automatik i pagesave në llogaritë e përdoruesit
- sinkronizimi i rezervimeve me bazën e të dhënave dhe datat e disponueshme
- pasqyrë e përhershme e administratorit në shumën e parave të paguara
- printim i një faturë ose faturë për shumën e paguar
- fiskalizimi i llogarisë
- mbikëqyrja e përhershme e administratorit në ngjarjet e pagesave të anëtarëve


Makina nuk kërkon ndërhyrje shtesë nga stafi, përveç marrjes së parave të paguara.

Opsionet e pagesës për anëtarët janë:
- fatura letre
- monedha
- karta krediti


Makina nuk kthen ndryshim.

Në rastin e pagesës së parave më shumë se borxhi ose shuma e kuotizacionit, makina i transferon paratë e tepërta në pagesën për përdorimin e radhës të termit.
Për të përdorur makinën, është e nevojshme të sigurohet një vendoseni në një dhomë të mbyllur klubi ku të gjithë anëtarët kanë akses, si dhe një lidhje me energjinë elektrike dhe internetin.
Ka dhe opsione shtesë për shfaqjen e reklamave ose informacioneve të ngjashme kur makina nuk është në përdorim.


Makina është zhvilluar dhe testuar plotësisht nga kompania C.S.H. d.o.o. Vinkovci.
Mirëmbajtja e ofruar.


Në rast pyetjesh shtesë në lidhje me produktin ose duke bërë një ofertë, ju lutemi na kontaktoni nëpërmjet formularit të kontaktit.

Ne përdorim cookies për të ofruar një përvojë më të mirë të përdoruesit. Duke vazhduar të shfletoni faqen e internetit, ju pranoni kushtet e përdorimit.